Εταιρεία

Η L@NDOTECH ιδρύθηκε το 2006, ξεκινώντας με μια μικρή πελατειακή βάση, την οποία έκτοτε επεκτείνει, φτάνοντας σήμερα να αριθμεί πελάτες σε διαφορετικούς κλάδους, όπως π.χ  στην παροχή Υπηρεσιών, στις βιομηχανίες, στις βιοτεχνίες, στα λογιστικά γραφεία κ.α. Δραστηριοποιείται στον χώρο της πληροφορικής και της τεχνολογίας με αντικείμενο το σχεδιασμό, την προμήθεια, την υλοποίηση και την υποστήριξη Ολοκληρωμένων Συστημάτων & Λύσεων Τεχνολογίας.

Από το 2008, η L@NDOTECH αποτελεί μέλος του εξουσιοδοτημένου δικτύου συνεργατών της εταιρείας SingularLogic της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής λογισμικού για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με το ισχυρότερο πανελλαδικό δίκτυο διανομής και υποστήριξης.

Η Αποστολή μας

Να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, κερδίζοντας τον σεβασμό και την εκτίμηση των πελατών μας, κατανοώντας σε βάθος τις ανάγκες τους και να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες τους με αξιοπιστία, ευελιξία και ποιότητα. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας και εργαζομένων μας

Το Όραμά μας

Να μεγαλώνουμε μαζί με τους πελάτες μας, δίνοντας έμφαση στις ανάγκες τους και προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής και τεχνολογίας χάρις στην υψηλή τεχνογνωσία και εξειδίκευση μας.

Αναβάθμιση φορολογικών

Φορολογικός μηχανισμός SBOX AFPΦορολογικός μηχανισμός SBOX II συμβατός με την ΠΟΛ1221 για την σύνδεση με την ΓΓΠΣ. Δεν απαιτείται η αναβάθμιση της εμπορικής εφαρμογής ή του ERP.

Επικοινωνία