Εμπορικές εφαρμογές

Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής λογισμικού στην Ελλάδα (SingularLogic και Softone) παρεχουμε προγράμματα για την εμπορική και λογιστική διαχείρηση των εταιρειών σας.

Έχοντας βαθιά γνώση της ελληνικής επιχειτηματικότητας η SingularLogic και η Softone έχουν αναπτύξει προγράμματα που καλύπτουν πάσης φύσεως εμπορικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, εισαγωγικές, εξαγωγικές, παραγωγής και γενικότερα οποιονδήποτε επαγγελματία εκτελεί εμπορική δραστηριότητα ανεξαρτήτου μεγέθους.

Με τον σύγχρονο σχεδιασμό και interface που διαθέτουν, τα πολλά και διαφορετικά εργαλεία παραμετροποίησης και στατιστικών στοιχείων, την δυνατότητα τιμολόγησης εξ'αποστάσεων, δίνουν στους χειριστές την ευελιξία και την άμεση παρακολούθησης των οικονομικών στοιχείων της εταιρείας από όπου και αν βρίσκονται και οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Αναβάθμιση φορολογικών

Φορολογικός μηχανισμός SBOX AFPΦορολογικός μηχανισμός SBOX II συμβατός με την ΠΟΛ1221 για την σύνδεση με την ΓΓΠΣ. Δεν απαιτείται η αναβάθμιση της εμπορικής εφαρμογής ή του ERP.

Επικοινωνία