Επισκευή laptop

Αντικατάσταση οθόνης

 

Επισκευή κάρτας γραφικών

Επισκευή σπασμένης οθόνης laptopΑντικαθιστούμε την σπασμένη ή χαλασμένη οθόνη του laptop σας με καινούρια. Η εταιρεία μας διαθέτει οθόνες για όλους τους τύπους και μοντέλα των φορητών υπολογιστών και η αντικατάσταση γίνεται είτε στον χώρο μας είτε στον δικό σας χώρο.   Επισκευή κάρτας γραφικώνΑπό τις πιο συχνές βλάβες των laptop είναι η προβληματική ή χαλασμένη κάρτα γαφικών. Διάφορες γραμμές και σημάδια στην οθόνη ή ακόμη και αν δεν δείχνει τίποτα η οθόνη είναι αποτέλεσμα της κακής λειτουργίας της κάρτας γραφικών.

Επισκευή κεντρικής πλακέτας

 

Αντικατάσταση πληκτρολογίου

Επισκευή motherboard σε laptopΟι βλάβες που μπορεί να παρουσιαστούν σε μια κεντρική πλακέτα (motherboard) ποικίλλουν από μικρές βλάβες (σπασμένα USB, θύρα δικτύου) μέχρι πολύ σοβαρές (κολλάει ο υπολογιστής, δεν ανάβει καθολου)   Επισκευή πληκτρολογίου σε laptopΠλήκτρα που έχουν βγει ή δεν ανταποκρίνονται και υγρά που έπεσαν στο πληκτρολόγιο είναι οι πιο συχνές βλάβες του πληκτρολογίου. Σε αυτές τις περιπτώσεις προτείνεται η αντικατάσταση με ένα καινούργιο καθώς ενα επισκευασμένο θα ξαναπαρουσιάσει προβλήματα.

 Άλλες επισκευές - Αναβαθμίσεις

   

misc
Η εταιρεία μας διαθέτει πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για αναβαθμίσεις των φορητών υπολογιστών (μνήμες, δίσκους, cdrom) όλων των τύπων. Επίσης διαθέτουμε μπαταρίες, φορτιστές, πλαστικά καλύματα και οποιοδήποτε άλλο ανταλλακτικό χρειάζεται ο φορητός σας υπολογιστής.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να επισκευάσουμε τον φορητό υπολογιστή σας σε προσιτές τιμές.

Αναβάθμιση φορολογικών

Φορολογικός μηχανισμός SBOX AFPΦορολογικός μηχανισμός SBOX II συμβατός με την ΠΟΛ1221 για την σύνδεση με την ΓΓΠΣ. Δεν απαιτείται η αναβάθμιση της εμπορικής εφαρμογής ή του ERP.

Επικοινωνία