Σχεδιασμός ιστοσελίδων

Κατασκευή ιστοσελίδων

 

Προώθηση ιστοσελίδων (SEO)

webdesignΗ εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδων χρησιμοποιώντας πάντοτε τελευταίες τεχνολογίες σχεδίασης και κατασκευής. Μια σωστά δομημένη ιστοσελίδα είναι η εικόνα της επιχείρησή σας στο διαδίκτυο η οποία θα προσελκύσει καινούργιους πελάτες.   seoΣτόχος μας είναι ο σχεδιασμός των ιστοσελίδων να είναι φιλικές ως προς τις μηχανές αναζήτησης ώστε η ιστοσελίδα σας να εμφανίζεται πάντα στην κορυφή των αναζητήσεων. Αυτό επιτυγχάνεται με την βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας κατα την κατασκευή της.
     

Ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop)

 

Διαφήμιση - Στατιστικά

shoppingΑυξήστε τις πωλήσεις και το πελατολόγιό σας με το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα. Άνετα και χωρίς κόπο μπορείτε να έχετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα υψηλών προδιαγραφών και να ξεκινήσετε άμεσα τις online πωλήσεις των προϊόντων σας.    googleΜε την βοήθεια της Google δημιουργούμε διαφημιστικές καμπάνιες (Adwords) για την αμεση προσέλκυση επισκεπτών και με το Analytics μπορούμε και βλέπουμε στατιστικά δεδομένα επισκέωεων στην ιστοσελίδα μας.


Στην L@NDOTECH έχουμε τις λύσεις είτε πρόκειται για μια ιστοσέλιδα παρουσίασης είτε για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είτε για την αναβάθμιση της ήδη υπάρχουσας ιστοσελίδα σας.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να αναπτύξουμε μαζί την δική σας ιστοσελίδα.

Αναβάθμιση φορολογικών

Φορολογικός μηχανισμός SBOX AFPΦορολογικός μηχανισμός SBOX II συμβατός με την ΠΟΛ1221 για την σύνδεση με την ΓΓΠΣ. Δεν απαιτείται η αναβάθμιση της εμπορικής εφαρμογής ή του ERP.

Επικοινωνία